Updates februari 2024

In februari 2024 zijn de volgende Corpio updates live gegaan:

Callcenter
Overzicht tijdslot update.

Formulieren
Je kan nu bij een veld aangeven of je dit ook wilt tonen in de lijstweergave van formulieren. Zo zijn de ingevulde formulieren beter te onderscheiden in het overzicht.

Nieuws
Technische en vormgeving update info tab Nieuws beheren. Optie reageren niet meer zichtbaar bij nieuwsbericht wanneer deze uit staat voor gehele site. Het nieuwswidget op het dashboard heeft een witte achtergrond gekregen. Dit sorteert voor op een redesign later in het jaar. Er zijn nu dashboard widgets voor een specifieke nieuwscategorie.

Documenten
Interface documenten pagina’s is aangepast naar een online document editor weergave, Sortering mappenstructuur update.

Scholingen
Kalenderweergave scholingen hanteert de startdatum als einddatum (wanneer de laatste niet is opgegeven), Notificaties van een voltooide scholing worden nooit gestuurd aan een deelnemer die niet aanwezig was, Er zijn nu sessies beschikbaar voor onderverdeling van ingeplande scholingen. Het menu item ‘Scholingen’ kan worden hernoemd, In de scholingen lijstweergave voor beheerders kun je nu bij een scholing het totaal aantal ingeplande scholingen inzien. Beheerders kunnen nu inschrijvingen per gebruiker bekijken. Interne scholing weergave is qua styling verbeterd. Bij verplichte scholingen kunnen reminders verstuurd worden aan de doelgroep.

Communities
Opmaak delen button aangepast.

Agenda
Herhalende afspraken worden getoond in Zorg4. De interactie met datum selectie na het inzoomen op de kalender is verbeterd

Websitebeheer
Filters toegevoegd op alle pagina’s van Zorg4 waar organisaties getoond kunnen worden.

Verbeteracties
Actie veld toegevoegd bij taak die inhoud beschrijft. Gearchiveerde maatregelen kunnen worden bekeken in een archief.

Meldingen
De meldingen hebben een nieuwe interface voor bestanden bij de meldingen.

VIM
Het is nu mogelijk om een VIM PDF export te maken

Corpio beheer
Verschillende dropdowns kunnen nu via instellingen beheerd worden

Planning
Eerste ontwikkelingen aan de Roosteren module

Klachten
Bij het melden van een klacht kan je nu een mail sturen naar de betrokkenen

Zorg4
Het auto aanvullen van zoekresultaten op zorg4 is vernieuwd en gebruikt een slimmere techniek om de juiste termen bij de zoekopdrachten te matchen. De kaart bij zorg4 is nog nauwkeuriger om een adres te laten zien.