Rapportages

Snel, overzichtelijk en makkelijk.

Iedereen kan rapportages maken

Heb je een rapportage nodig, maar de verantwoordelijke collega is er even niet? Geen probleem. Met 1 druk op de knop verschijnen alle gegevens die je nodig hebt op je scherm. In velden onder elkaar, of in een mooie taartgrafiek.

Stop gedoe in Excel

Stop gedoe met Excel, en laat Corpio voor je werken. Dan kun jij je ondertussen richten op wat echt belangrijk voor is. Meer tijd voor echte zorgtaken.


EFFICIËNTIE EN INZICHT

STEL JE EIGEN RAPPORTAGE SAMEN

Corpio biedt een standaardrapportage-opzet aan. Maar Corpio zou Corpio niet zijn, als je deze niet gewoon kunt aanpassen naar je eigen voorkeuren. Je kunt:

  • kolommen verplaatsen in je eigen volgorde van belangrijkheid
  • kolommen verwijderen
  • kolommen toevoegen

Wil je altijd je aangepaste rapportage-opzet gebruiken? Sla deze dan op onder je eigen naam. Onder ‘mijn rapportages’ vind je al jouw zelfgemaakte rapportages en rapportage-instellingen terug.

DIRECT INZICHT

Het oog wil ook wat. Daarom kan je de kolommen en lijstjes uit de overzichtstabel ook weergeven in een taartdiagram. In het overzichtsscherm vind je boven elke kolom een taart-icoontje. Wanneer je daarop klikt, verschijnt meteen de taartpuntgrafiek in beeld.

Zo heb je direct inzicht in de verhouding tussen de gegevens. Bijvoorbeeld hoeveel calamiteiten er nog open staan. Over welk onderwerp de meeste eindedienstmeldingen gaan. Of dat Hans de meeste klachten in behandeling heeft, en dat dit 3 x zoveel is als Diny, Soraya en Bart samen.

Sneller rapportages maken, voor beter inzicht, en beter sturen. Zo helpt Corpio je verder.


GELIJK AAN DE SLAG?


Neem dan contact met ons op!
Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342 40 44 80 of stuur een mail naar info@corpio.nl. Ook kan je onderstaande formulier invullen om de demo aan te vragen.