Evaluatie Einde Dienst module

Evaluatie Einde Dienst

Volledig digitaal, transparant en rapporteerbaar.

Overzichtelijk digitaal proces

Met Corpio doe je jouw Evaluatie Einde Dienst voortaan digitaal. Corpio helpt je met een eenvoudig proces voor indiener én afhandelaar. Gericht en makkelijk sturen op de kwaliteit van je processen.

Meer kwaliteit: natuurlijk!

Nu je alles digitaal beschikbaar hebt, is de EED-rapportage het instrument om te kunnen sturen. Op welk onderwerp of categorie valt de grootste winst te behalen? 1 druk op de knop en je weet het.

Hoe werkt het?

Bekijk de video hieronder om te zien wat de E.E.D. module voor jou kan betekenen.

GEEN PAPIEREN CHAOS MEER

Het hele proces gaat digitaal. Dus geen papieren die blijven liggen, en melders zien eindelijk wat er met de melding gebeurt. In de praktijk zien we dan ook dat de EED-module veel gebruikt wordt.

DIRECT BIJ DE JUISTE AFHANDELAAR

Je kan een melding aan verschillende categorieën hangen. Bijvoorbeeld storingen of gebruikersproblemen. Elke categorie is gekoppeld aan 1 medewerker die een EED-melding binnen krijgt op zijn of haar dashboard.

STURING VIA RAPPORTAGE

Met de rapportagemogelijkheden zie je direct wat er goed gaat in de huisartsenpost en wat er beter kan. Jouw winst? Gericht en makkelijk sturen op kwaliteit van je processen.


GELIJK AAN DE SLAG?


Neem dan contact met ons op!
Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342 40 44 80 of stuur een mail naar info@corpio.nl. Ook kan je onderstaande formulier invullen om de demo aan te vragen.