Zo werkt het in de PRAKTIJK

Corpio is al jaren in gebruik bij huisartsenposten en nu ook beschikbaar voor de huisartsenpraktijk. Verrassend? eigenlijk niet, want alle processen van de huisartsenpost zijn te vergelijken met die van de huisartsenpraktijk.

kwaliteitsregistratie, documentbeheer, contractbeheer, rapportages en meer

alles op 1 plek in 1 applicatie én overal beschikbaar dus ook onderweg, dat is handig!

Herkent u dit voorbeeld? Zoeken naar documenten of protocollen. En als het al vindbaar is, zijn ze dan wel actueel? Corpio Praktijk maakt daar voorgoed een einde aan. Zoeken wordt vinden en altijd actueel! Dat scheelt frustratie en vooral tijd. Kostbare tijd die nu anders besteed kan worden. En zo zijn er nog vele voorbeelden die we kunnen geven.

Corpio Praktijk: Tijd voor échte zorgtaken!

Koppelingen

Corpio is makkelijk in de omgang. Niet alleen met InterShift PRAKTIJK voor roosterplanning, maar ook met andere applicaties. Denk aan financiële- of HR-systemen of opleidingssoftware.

Nieuws op maat

Corpio presenteert iedere dag het nieuws dat echt voor jou interessant is. De rest houdt Corpio bij je weg. Zelf instellen hoe Corpio dat nieuws voor je filtert. Je houdt dus altijd de controle.

Kwaliteitsmodule

Met de kwaliteitsmodule kan iedere medewerker veilig en anoniem incidenten melden. Zo helpt Corpio een veilige werkcultuur creëren waarin het melden en bespreken van incidenten vanzelfsprekend is.

Reminders & Notificaties

Jouw persoonlijke dashboard in Corpio is net een post-it. Maar dan digitaal. En eentje die je herinnert aan openstaande taken. Orde in de chaos van to do’s.

Documentbeheer

Met Corpio gaat het opzoeken en beheren van documenten makkelijk én automatisch. Zo werkt de stroom documenten niet langer tégen je, maar vóór je.

Mobielvriendelijk

Corpio Praktijk is een modern systeem. Daarom werkt het niet alleen op je computer, maar ook op je andere devices zoals mobiel en tablet.