Documenten managen

In Corpio kan je gemakkelijk al je documenten van de organisatie kwijt. Zowel PDF, Excel, Powerpoint, Word, we ondersteunen vrijwel elk bestandsformaat. Daarnaast kun je ook online pagina’s of diagrammen maken en direct bewerken. 

Documenten beheren in Corpio 

  • Word documenten worden snel in een preview weergegeven zonder dat het gedownload hoeft te worden. 
  • Met het gebruik van online pagina’s hoeven documenten niet meer op lokale PC’s te worden opgeslagen. 
  • Via ons handige doelgroepen systeem kan je zelf bepalen wie welke documenten mag zien of bewerken. 
  • Onze zoekfunctie ziet alles, ook in de tekst van bijvoorbeeld Word of PDF documenten! Er is niets wat niet gevonden kan worden. 
  • Door gemakkelijk meerdere documenten tegelijk te uploaden en te verwerken kun je snel aan de slag 

Altijd actuele protocollen en werkafspraken

Voor de certificering moet je de protocollen af en toe controleren. Bij Corpio kun je per document een verloopdatum opgeven en wij geven dan automatisch een seintje wanneer een document weer gecontroleerd moet worden. Je krijgt ook de bijna verlopen documenten te zien zodat je op tijd het document gecontroleerd hebt. Met behulp van diverse workflows die je zelf kan inrichten is dit helemaal voor je organisatie op maat te maken.

Toegang en beheer 

Een groot voordeel van het documentenbeheer in Corpio is dat je toegang en beheer tot in detail kan bepalen. Dat gecombineerd met dat bij Corpio geen licentie per gebruiker is en je dus gemakkelijker alle mensen in je regio toegang kan geven. Dit maakt het verschil met bijvoorbeeld sharepoint. Je kan Corpio documenten beheer prima inzetten als verlengstuk van sharepoint voor de mensen die niet in je organisatie zitten. 

Op zoek naar andere apps?

Combineer Corpio en ervaar de kracht van de suite en hoe onze modules elkaar versterken.