Corpio Praktijk VIM

Corpio VIM is nu ook beschikbaar voor praktijken! Voor maar € 12,50 per maand kan de veilig incident melden functionaliteit worden ingezet op een huisartsenpraktijk.

Veilig incident melden gebeurt nu vaak via een blaadje dat op de lunchtafel ligt in de huisartsenpraktijk. Corpio zorgt ervoor dat dit in een veilige en professionele omgeving gebeurt. We doen dit namelijk al drie jaar voor huisartsenposten. Het veilig incident melden formulier in Corpio voorziet in de basis van de velden van het NHG VIM formulier, daarnaast hebben wij onze best-practices toegevoegd voor de praktijken. Daarnaast kan je als huisartsenpraktijk ook het formulier zelf uitbreiden wanneer gewenst.

Veilig incident melden – onderzoek en rapportage

Nadat de VIM door een medewerker van de praktijk gemeld is wordt het automatisch klaargezet voor de VIM-commissie. Die krijgt hier een melding van. Vervolgens kan er onderzoek / acties uitgezet worden op de VIM wanneer nodig. Na de behandeling van de VIM (wat in Corpio binnen 2 minuten geregeld kan zijn!) kan er gemakkelijk over alle VIM meldingen een rapportage uitgedraaid worden voor de kwartaalbespreking van de VIM commissie.

Geïnteresseerd in een demo of verdere informatie? Klik hier.