Configurabele velden – Release 3.10

De klachtenmodule is nu geheel naar eigen smaak in te richten. Alle velden kunnen aan/uit gezet worden en ook kan er per veld gekeken worden of je die in het initiële overzicht wilt weergeven.

Klachten registratie voor huisartsenpost en praktijk

Het registreren van klachten is een onderdeel van de kwaliteitsmanagement module waar Corpio meer dan 50 velden beschikbaar kan stellen. Een klachtenfunctionaris kan zelf bepalen hoe ze het proces van klachtenregistratie in de huisartsenpost of de huisartsenpraktijk wil laten lopen. Naast de invul / selectie velden kun je ook nog deelklachten toevoegen, verschillende acties erop uit zetten of het in behandeling nemen van de klacht zelf configureren. Kortom, optimale vrijheid voor je eigen klachtenprocedure.

Wat hebben we nog meer gewijzigd?

  • Er is een dienstverbanden overzicht binnen het kopje HR bijgekomen. We gaan hier de komende maanden meer voor ontwikkelen zodat Corpio ook voor kleine huisartsenpraktijken een gemakkelijk middel kan zijn om de contracten van doktersassistenten, POH’s of andere werknemers te beheren.
  • De eigenaar is nu aanpasbaar in de documenten bulk upload functie. Zo kun je nog sneller meerdere documenten toevoegen
  • Je kan nu gemaakte VIM meldingen veilig verwijderen. We laten dan zien waar de VIM allemaal aan gekoppeld is.
  • De data-incidenten module heeft ook weer een update gekregen, je krijgt nu direct de link van het melden bij de autoriteit persoonsgegevens te zien. Ook kun je al je data-incidenten makkelijk in een rapportage weergeven om zo beter je collega’s te informeren wat wel en wat geen data-incidenten zijn.

Met deze update verwachten we weer dat we op enkele fronten daadwerkelijk tijd voor huisartsenposten en huisartsenpraktijken kunnen besparen!