Communicatie

Nieuws, informatie en reminders in één overzicht.

Persoonlijk dashboard

Een protocol dat een update van je nodig heeft, of een VIM-melding waar je nog op moet reageren: Corpio houdt automatisch voor je bij welke acties je hebt openstaan, en je krijgt automatisch een herinnering. Corpio is net een post-it. Maar dan digitaal, én hij denkt met je mee.

Afgestemde informatie

Een huisarts wil heel andere informatie en berichten zien dan een praktijkmanager of triagist. Jij vindt dat logisch. Corpio ook. Elke gebruiker krijgt zijn of haar eigen informatie te zien. Helemaal afgestemd op zijn of haar behoeften.


BEPAAL WAT VOOR JOU BELANGRIJK IS

CONTROLE OVER JE TAKEN

Met Corpio’s dashboard houd je het overzicht over je taken, zoals openstaande acties, bijgewerkte documenten en roosterinformatie.

NIEUWSBERICHTEN OP MAAT

Corpio presenteert jou iedere dag het nieuws dat voor jou interessant is. Je kunt als gebruiker zelf instellen hoe je de nieuwsberichten filtert.

PERSOONLIJK AFGESTEMDE INFORMATIE

Met Corpio krijg je als medewerker alleen de informatie die belangrijk is voor jouw rol binnen de huisartsen organisatie.


GELIJK AAN DE SLAG?


Neem dan contact met ons op!
Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342 40 44 80 of stuur een mail naar info@corpio.nl. Ook kan je onderstaande formulier invullen om de demo aan te vragen.